Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La Universitat de l'Experiència de la UB ha de poder seguir la seva activitat a Badalona"

Ens trobem en una situació de manca total d' informació pel que fa a la continuïtat de la Universitat de l'Experiència de la UB a l’edifici del Centre Cultural El Carme, de Badalona, un edifici que es creà per ser destinat a usos culturals i educatius.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La Universitat de l' Experiència és un centre destinat a persones majors de 55 anys que volen rebre coneixements de nivell universitari. Durant tot el curs hem anat fent consultes i gestions i hem presentat més de 400 signatures tant a l’Ajuntament de Badalona com a la Universitat de Barcelona demanant aquesta continuïtat.

Falten pocs dies per acabar les classes i no sabem si el curs vinent continuarà l’activitat acadèmica a la nostra ciutat: no ens ho han aclarit ni el consistori ni la universitat. Per això, ens adrecem als mitjans de comunicació ja que, a hores d’ara no hem tret res en clar sobre el tema.

Pensem que una iniciativa cultural, educativa i social tan bona per a la gent gran i per a la ciutat s’ha de mantenir, sigui com sigui, a Badalona.

Participacions delslectors

Mésdebats