Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Són els radars de Barcelona uns escurabutxaques?"

"Són els radars de Barcelona uns escurabutxaques?"

M'acaba d'arribar una multa per infracció greu en anar a 40 km per hora per Barcelona, però el fumut és que això ja és normal a la ciutat comtal amb milers d'afectats, és a dir, és normal que un gran gruix dels conductors de Barcelona cometin infraccions greus. La raó són els nous radars, en expansió com un virus, sense aturador, on s'ha d'anar a 30 en lloc dels 50 de sempre.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

M'explico, tu vas conduint a 50 kilòmetres per hora reglamentaris i, de sobte, un senyal indica els 30 km/h poc abans d'un radar per tot just després tornar als 50 inicials. Diu l'ajuntament que és per protegir les zones escolars i d'alta sinistralitat, però la immensa majoria de multes es donen quan no hi ha alumnes pel carrer o en hores de baix volum de conductors i sinistralitat.

Així i tot, ja hi ha afectats als quals els hi han arribat, per infraccions greus, de cinc a deu denúncies juntes. Creu l'ajuntament que Barcelona està envaïda per conductors delinqüents? O potser aquests radars són unes escurabutxaques? Sincerament, cal que l'ajuntament revisi aquesta injustícia cap a l'incaut contribuent.

Sé que em poden respondre amb un degotall oliós de raons legals per tal que aquests radars continuïn multant, però les lleis no són el mirall absolut ni de la moral ni de la justícia de la política, sinó d'una ideologia sense fonament moral. Si les lleis han de buscar el benefici comú, els radars d'escurabutxaques de Barcelona n'estan sent un malson.

Participacions delslectors

Mésdebats