Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La prohibició de colors és pròpia de sistemes lliures?

Les imatges d’agents policials fent llençar a un contenidor de rebuig bufandes o samarretes grogues, que vestien o duien dins bosses personals, els qui accedien a un partit de futbol haurien de donar la volta al món. També les de qui fa fotografies de milers i milers de persones per a eventuals denúncies o informes, o per fer-los por, aterrir-los. A qui es pensen que estan protegint? Es creuen ser una “guàrdia de corps”?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La prohibició dels colors, de la paraula, de posar cares... és pròpia de sistemes lliures? Per molt menys, als de Facebook els pot caure el pèl i n’han demanat perdó.

Els ciutadans que veiem com es conculquen –cada dia més- llibertats cíviques bàsiques, les que tenim com a éssers humans i com a ciutadans, ¿hem de romandre estordits com nens o deficients? Sembla que aquesta societat està emmalaltint, fent-se autocràtica (allò que només uns pocs, per a conservar llurs privilegis, volen). Hem de ser molt responsables!

Participacions delslectors

Mésdebats