Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La importància de ser present en un món dominat per les pantalles"

Avui m'acomiado del meu pare amb el cor ple d'aprenentatges i reflexions que desitjo compartir. En la nostra era digitalitzada, on la tecnologia ens connecta però també pot separar-nos, he vist com les distraccions de les pantalles poden eclipsar els moments preciosos amb els qui estimem.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La partida del meu pare m'ha ensenyat dolorosament la importància de ser present, de desconnectar per a connectar veritablement. Cada conversa que vaig deixar passar per estar absorta en una pantalla ara es converteix en una lliçó sobre el valor del temps i l'atenció dedicada. En un món on la informació flueix sense pausa, és fàcil oblidar que darrere de cada interacció digital hi ha emocions humanes que mereixen ser nodrides amb cura i dedicació.

El meu pare em va ensenyar, fins i tot en la seva absència, que les connexions familiars són el nostre refugi en temps turbulents. Cada gest d'amor, cada paraula compartida construeix la base dels qui som i com ens relacionem amb els altres. La seva partida ens convida a tots a reflexionar sobre com utilitzem la tecnologia per a enriquir les nostres vides en lloc de reemplaçar les connexions humanes fonamentals.

Així que hem de considerar com gestionem el temps i les relacions en aquest món digital. Aprofitant cada oportunitat per a ser present i valorar els que t'envolten. Adeu, papà, el teu llegat perdurarà en mi i en aquells que valorem cada connexió humana com un tresor inigualable.

Participacions delslectors

Mésdebats