Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Fins quan deixarem que programin l'obsolescència dels productes?

lainz45690106 new york  ny   october 30  tim cook  ceo of apple unveils a 181030154016

lainz45690106 new york ny october 30 tim cook ceo of apple unveils a 181030154016 / STEPHANIE KEITH

És ètic que es fabriquin els objectes amb un moment d'obsolescència programat? El progrés i estudi tecnològic ha d'anar a enriquir les empreses de fabricació? No hauríem de ser les persones, les beneficiades dels coneixements nous per gaudir d'aquesta tecnologia mirant pel bé comú? Quan es començaran a penalitzar les empreses que fabriquen els objectes posant-los data de caducitat perquè compris de seguida un altre producte? Fins quan els deixarem, com a societat, que escurcin la vida de tot allò que necessitem quotidianament per engreixar les seves butxaques i buidar les nostres?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El meu cotxe, d'una marca coneguda, comprat de primera mà, té uns nou anys i la part mecànica comença a fallar. Els cotxes d'abans duraven vint anys. Ara no estan pensats perquè en durin tants. La caldera de casa va espatllar-se del tot, i quan la van canviar em van preguntar quant de temps havia durat. Vaig dir que quinze anys, i de seguida em van dir que la nova no duraria tant. Anem al revés.

Participacions delslectors

Mésdebats