Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Com a fidel seguidora del Girona, m'omple d'orgull veure com aquest equip no té límits"

Stuani, que anotó el 3-2 en el tiempo añadido, y Aleix García celebran el triunfo del Girona sobre el Betis en Montilivi.

Stuani, que anotó el 3-2 en el tiempo añadido, y Aleix García celebran el triunfo del Girona sobre el Betis en Montilivi. / Europa Press

El Girona FC està a les portes d'una gesta històrica que podria canviar per completament el panorama futbolístic de la ciutat. Temporada plena d'emocions i victòries, l'equip gironí es troba en una posició privilegiada per assegurar la seva participació en la lliga de campions a la UEFA la següent temporada.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aquest èxit sense precedents no només representaria una fita per al Girona FC, sinó un gran impuls a l'economia local i el turisme a la regió promovent la imatge de Girona com a un destí esportiu de primer nivell.

D'altra banda, aquest èxit representa la bona gestió esportiva en la qual el club ha treballat durant anys. No només és una meta esportiva sinó que un compromís que requerirà esforç, dedicació i treball en equip per part de tots els involucrats al club.

Com a fidel seguidora del Girona FC m'omple d'orgull i emoció veure com aquest equip no té límits, i amb esforç, dedicació i perseverança lluiten pel millor futur del club. Seguidors del Girona, continuem somiant!

Participacions delslectors

Mésdebats