Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Entre la intolerància i el cinisme del PP

Entre la intolerància i el cinisme del PP

Luca Piergiovanni (EFE)

Millo, delegat del Govern a Catalunya, a Badalona i arran de les protestes rebudes per l'actuació del seu Govern i de la justícia espanyola, ha parlat de "muestras de intolerancia que no ayudan a la convivencia y profundizan en la fractura social" i el seu col·lega Maíllo, actual sotssecretari general d'organització del PP, de forma contundent ha etzibat recentment que Puigdemont no podrà ser mai president de la Generalitat i que el seu destí possible són dues úniques opcions: "o fugado o en la cárcel". Visca el sufragi universal, la tolerància i la democràcia.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aleshores, la pregunta seria: Per a què vam anar a votar el passat 21D els catalans? No es pot ser més contradictori, havent demanat com va demanar el seu partit, a priori, que es presentés. L'actitud de Millo i Maíllo es podria resumir en un sol concepte, en una sola paraula: cinisme.

Participacions delslectors

Mésdebats