09 d’abr 2020

Anar al contingut

En situacions així es demostra el millor i pitjor de tots nosaltres

joan masdemont serra

En situacions així es demostra el millor i pitjor de tots nosaltres

La pandèmia que estem vivint ens demostra que som vulnerables. La nostra salut, treball, economia, vida individual i familiar, tot, ha quedat sacsejat. És en situacions com aquesta quan es demostra el millor i pitjor de tots nosaltres: des de l'egoisme d'uns, a la solidaritat d'altres.

Vull creure que ben aviat superarem aquesta situació, podrem deixar enrere aquesta clausura que ens ha estat imposada, amb tota la raó per cert, i altra volta podrem tornar a fer vida normal, i amb més ganes de viure que mai i amb el record dels que no han pogut superar-ho. Es trobarà la vacuna corresponent i la vida seguirà i amb aquesta passarem temporades bones i d'altres que no tant, com sempre ha estat. A tots els que pretenen treure rèdits diferents dels que són estrictament sanitaris els diria que han escollit un camí equivocat. Ara és l'hora de la humilitat, la reflexió, la serenor i la solidaritat, valors que ens haurien de servir avui, demà i sempre.

Aquesta pandèmia ens ha demostrat que davant de fets com el que ens ocupa, quan més aviat s'actua millor. A veure si en prenem nota i actuem en conseqüència respecte el canvi climàtic. En el futur tindrem altres epidèmies i pandèmies i algunes seran conseqüència de l'escalfament global del nostre planeta, ja que aquest considerat com un ésser viu respon als maltractes i agressions que rep de nosaltres. La naturalesa dóna conseqüències.

Moltes gràcies a tot el personal sanitari i a la resta de servidors públics que estan donant el millor d'ells mateixos per cuidar-nos a tots. Endavant i ànims.

Participacions delslectors

Mésdebats