Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Un dels millors del pitjors Barça de la història

bartomeu

bartomeu

El president Bartomeu té una espina clavada en termes esportius i sobretot futbolístics: el Barça de Laporta (i d'en Pep alhora).

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per això, juntament amb l'actualment empresonat Rosell (sempre barrejat amb assumptes foscos en termes econòmics) va voler esborrar al màxim qualsevol referent de l'anterior Barça, reeixit amb un nivell òptim de joc i espectacle.

L'actual Barça té un bon nivell de joc (comparat amb els equips de Josep Lluís Núñez), encara que algun cop desprèn dubtes sobre la claredat d'idees dins del camp.

Valverde, bon entrenador, però personalment crec que no per al Barça... és per anar fent i tenir-ho tot controlat, però res més. El nivell d'excel·lència d'en Guardiola s'ha perdut pel camí (per aquest motiu la "caverna" mediàtica va engegar diverses campanyes en contra seva i sense rebre el suport explícit de la directiva de Rosell i Bartomeu). I això, es veurà sobretot en la Champions quan el Barça s'enfronti a equips d'alt o altíssim nivell, tal com ha passat en les últimes temporades.

El Barça pateix i el seu joc ho demostra. Ja no tenim el joc que desplegava Guardiola i que guanyava partits sense despentinar-se. La seva era una simbiosi total entre l'entrenador i el joc desplegat per l'equip amb el número 1, Messi, al capdavant. Per tant, seria bo que Bartomeu i el seu equip directiu ho deixessin estar, perquè en tots aquests anys l'únic que ha aconseguit aquesta directiva (recolzada pel grup Godó) és dividir la massa social del club i afeblir el potencial futbolístic de l'equip.

Es veurà, com en anys anteriors. I per cert, ja no parlem de les altres seccions amb derrotes que abans no hi eren. Clar exemple, és la secció de bàsquet, en caiguda lliure, i això que ara sí té un excel·lent entrenador com és Pesic (el millor que podria tenir).

En definitiva, Bartomeu representa la debilitació de l'equip i la divisió social, la qual cosa és urgent combatre per garantir els èxits aconseguits anteriorment per l'entrenador 'Ferguson' del Barça, que no va ser altre que en Pep Guardiola (i abans Johan Cruyff) i que al final el van forçar a sortir per la porta del darrera. Imperdonable.

Participacions delslectors

Mésdebats