Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Queixa d'un lector: "Caldran milers de litres d'aigua per a netejar els carrers de Vilanova per culpa de les 'Comparses'"

Queixa d'un lector: "Caldran milers de litres d'aigua per a netejar els carrers de Vilanova per culpa de les 'Comparses'"

Gemma Sánchez Bonel/ ACN

Joaquim M. Pujals

Aquest cap de setmana, Vilanova i la Geltrú farà la seva particular contribució anual a les causes contra la proliferació de residus, el malbaratament d'aliments, la contaminació dels mars per plàstics i, enmig de la pitjor sequera que es recorda, a l'estalvi d'aigua. En resum, a la lluita contra la crisi climàtica que tant preocupa, diuen, a polítics i ciutadania.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Després que dijous els participants en 'l'empastifada' es llencessin pel damunt centenars de quilos de merenga (ous i sucre), diumenge les 'Comparses' del Carnaval van fer guerres i van escampar arreu una gran quantitat de caramels (sucre i altres ingredients) tots i cada un d'ells embolcallats en plàstic, que segons els tècnics embussen els filtres de les depuradores i acaben en bona part al mar.

Les seves restes aixafades provocaran durant dies una molt desagradable sensació d'enganxament de les sabates. En ple període d'emergència hídrica, caldran milers de litres d'aigua per a fer nets els carrers (tant se val que no sigui potable, es podria usar per a regar). Cal? No es podrien tirar pel cap qualsevol altra cosa, si és que això els diverteix tant?

Participacions delslectors

Mésdebats