06 juny 2020

Anar al contingut

Cap a casa per inútils, però no gratis: Cinc mesures a aplicar davant les noves eleccions

Jaume Farrés Boada

Cap a casa per inútils, però no gratis: Cinc mesures a aplicar davant les noves eleccions

FERRAN NADEU

Malgrat la part de responsabilitat que cada partit polític hagi pogut tenir -cap d'ells pot defugir-ne- és innegable que el màxim culpable de la convocatòria de noves eleccions és el PSOE, personificat en la figura de Pedro Sánchez. En aquest sentit, seria interessant saber què en pensa el PSC en tant que partit sucursalista.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Arribats a aquest punt, proposo cinc mesures a aplicar de forma escrupolosa i immediata:

1) Que pleguin per inútils, que se'n vagin a casa -presidents, ministres, secretaris generals, diputats... i també els anomenats càrrecs de confiança- i donin pas a saba nova.

2) Que es controlin i es penalitzin les pràctiques popularment conegudes com a "portes giratòries".

3) Que els partits implicats assumeixin el cost de les noves eleccions a compte de què els pugui correspondre segons els resultats electorals

 4) Que s'apliquin mesures correctores pel que fa a sous i jubilacions.

5) Que com a aturats figurin a les llistes de l'Inem com qualsevol ciutadà per tal de trobar feina en base a la formació real i contrastada de cadascú.

Després de dècades de despropòsits compensats amb prebendes de tota mena, és hora de posar fi a aquesta plaga d'abellots que no fan altra cosa que succionar les aportacions pecuniàries (impostos) de la ciutadania que, en definitiva, és la que sosté el país. 

Participacions delslectors

Mésdebats