12 jul 2020

Anar al contingut

MONUMENTS

La Pedrera reobrirà el 15 de juliol amb exposició i actuacions

L'edifici de Gaudí acollirà un espectacle del Grec Festival

Efe

La Pedrera reobrirà el 15 de juliol amb exposició i actuacions

JOSEP LAGO

La Pedrera-Casa Milà de Barcelona reobrirà les seves portes a partir del 15 de juliol amb novetats en les visites a l’obra d’Antoni Gaudí i amb l’exposició temporal ‘William Klein. Manifest’, a més de dues actuacions musicals en el marc d’una col·laboració el Grec Festival de Barcelona 2020.

Des de la reobertura fins al 30 de setembre, la Pedrera acollirà una exposició del fotògraf i director de cine William Klein (Nova York, 1928), amb més de 200 obres i documents que despleguen «totes les facetes creatives de l’artista nord-americà, tant la fotogràfica com la pictòrica, la gràfica i la cinematogràfica».

La Pedrera també acollirà dues activitats en el marc del Grec Festival, com seran les actuacions de Xavier Bobés, amb el seu projecte ‘Corpus’, els dies 22, 23 i 24 de juliol, i Nico Roig, amb ‘Yo siempre sueño que sí’, els dies 28, 29 i 30 de juliol.

Cava al vespre

La reobertura de les visites a l’edifici modernista, a partir del 15 de juliol, serà de dilluns a diumenge de 9 a 20:30 hores, i inclou com a novetat que a partir de les set del vespre, s’oferirà als visitants una copa de cava per disfrutar-la des de la terrassa de l’edifici.

Cada dia a les 11 del matí s’oferirà també La Pedrera Oculta, una visita guiada a la Casa Milà en grups reduïts, i de 9:30 a 15 hores es podrà adquirir entrada per a la Trencadís Experience, un taller per a totes les edats per conèixer les tècniques de Gaudí i provar-les una vegada finalitzada la visita.