cada dimecres de juliol

El festival Cinema a la fresca de Manlleu celebra 10 edicions

Els jardins de Can Puget acullen la projecció de sopars, pel·lícules i una exposició commemorativa sobre la mostra

border

border

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Cinema a la fresca de Manlleu arriba aquest any a la 10a edició amb una programació de pel·lícules i sopars als jardins de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) i l’exposició commemorativa ‘Just for you’, centrada en la història i en els protagonistes d’aquesta mostra. 

Aquesta és la primera activitat de la programació ‘Viu Manlleu!’ que durant els mesos de juliol i agost oferirà propostes culturals i lúdiques a la localitat. Totes les activitats s’adaptaran per complir els requisits de seguretat i de distància social.

Cada dimecres, un film

Fins al 29 de juliol, cada dimecres es projectarà un film als jardins, mentre que l’exposició, que repassa els cartells, les pel·lícules, els sopars temàtics, els concerts i les persones que ho han fet possible, estarà oberta les tardes de dijous a diumenge fins al 16 d’agost a la sala d’exposicions de Can Puget.

Notícies relacionades

A les 20.00 hores s’obren les portes i se celebra un sopar, i a les 22.00 hores es projecten les pel·lícules. Aquest dimecres, 1 de juliol, ‘Border. El dia 8, ‘Els miserables’, de Ladj Ly (França, 2019). El 15, ‘Train to Busan’, de Yeon Sangre-lo (Corea del Sud, 2016). El 22 de juliol, ‘Thelma’, de Joachim Trier (Noruega, 2017). I el 29, ‘The Florida Project’, de Sean Baker (EUA, 2017). Les entrades amb sopar inclòs costen 9 euros, i l’entrada només per veure la pel·lícula, 3. Es poden adquirir a www.entradesmanlleu.cat.

Títols triats per joves

El festival de cine està organitzat pels serveis de Joventut i de Cultura de l’ajuntament de Manlleu, que dona suport al col·lectiu de joves impulsors que s’encarreguen de triar els títols i dissenyar el cartell, que en aquesta edició ha fet Martina Tarabal.