ESTRATÈGIA CATALANA

La Taula IInstitucional de Creuers acorda reorientar la promoció del territori

El pla és reiniciar la temporada 'amb força' quan ho permetin les autoritats sanitàries

zentauroepp53174389 crucero200420093627

zentauroepp53174389 crucero200420093627 / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La Taula Institucional de Creuers, encapçalada per l’Autoritat Portuària de Tarragona i formada per representants institucionals i empresarials del turisme de la Costa Daurada, ha acordat reorientar les seves accions en la promoció del territori per assegurar el retorn de l’activitat de creuers «amb força» després de la crisi del coronavirus.

En un comunicat aquest divendres, l’enclavament portuari tarragoní ha explicat que la taula, que se celebra cada tres mesos, s’ha reunit amb la participació, per primera vegada, de l’Agència Catalana de Turisme i l’Ajuntament de Vila-seca (Tarragona).

Els membres de la taula han analitzat la situació derivada de la pandèmia de coronavirus a diferents nivells, des dels efectes globals en l’economia fins al sector turístic en general i al subsector dels creuers, informa Ep.

Notícies relacionades

La temporada de creuers, posposada fins al juliol, manté una previsió de fins a 31 escales que sumen 71.290 creueristes a bord, i el mes d’octubre és el que concentra més creuers i passatgers, amb 11 barcos i 27.730 creueristes, mentre que les cancel·lacions d’abril i maig pel coronavirus representen un total de 22 creuers i 26.000 creueristes.

El Port de Tarragona ha explicat que està treballant per poder reiniciar la temporada de creuers des del primer moment que sigui possible, sempre que les condicions sanitàries ho permetin i donant tota la prioritat a la salut de les persones.