Proposta d'un model de terrasses de bars i restaurants per a la Costa Brava

calella-calella-de-palafrugell-catalonia-costa-brava

calella-calella-de-palafrugell-catalonia-costa-brava

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Grup Costa Brava Centre, que agrupa nombroses empreses del sector turístic, principalment empordaneses, ha proposat un model de terrasses de bars i restaurants homogeni per a aquesta zona del litoral català que faciliti l’adopció de mesures de seguretat.

Els municipis de Palafrugell, Palamós, Castell-Platja d’Aro, Calonge i Sant Antoni, Castelló d’Empúries i Pals s’han apuntat a aquesta iniciativa, que cadascú adaptarà a la seva idiosincràsia per complir la normativa de desescalada.

La proposta té en compte que els ajuntaments de la Costa Brava donen les llicències d’ocupació per metres quadrats i es basen en l’amplada dels passadissos, la distància entre taules i la creació d’un espai de recepció per calcular la capacitat en aquell moment.

Recuperació de l’activitat

Notícies relacionades

Grup Costa Brava Centre assenyala que els estudis apunten que la recuperació de l’activitat estarà vinculada aquest estiu a la sensació de seguretat que es transmeti als clients i, per això, ha desenvolupat aquest model a través del seu departament de consultoria, QGlobal, que inclou recomanacions i protocols a seguir.

L’objectiu també és que la Costa Brava ofereixi una imatge conjunta de territori, per la qual cosa s’insta la resta d’ajuntaments a afegir-se al projecte.

Temes:

Turisme