Primer de maig

Agbar als seus treballadors: "Junts som més forts, ara més que mai"

La companyia homenatja els seus empleats i destaca «la seva vocació de servei i compromís amb la societat»

Gràcies a ells s'assegura la continuïtat del servei d'aigües i el correcte funcionament de les instal·lacions

agbar-1m

agbar-1m

2
Es llegeix en minuts

El més essencial és cuidar-se de tots els membres de la societat sense deixar ningú enrere. Perquè som un i junts som més forts. Aquest missatge de solidaritat és més important que mai aquest primer de maig, Dia Internacional dels Treballadors. Una celebració que aquest any serà diferent. També per als empleats d’Agbar, amb una vocació de servei i el seu fort compromís amb la societat que constitueixen la millor garantia per al bon funcionament d’un servei bàsic i essencial com l’aigua. En els moments difícils és quan més valorem els que, també un dia com avui, estan sempre al nostre costat.

La seguretat és fonamental en totes les operacions del grup. Per això, Agbar, en coordinació amb les autoritats sanitàries i les administracions, ha reforçat les mesures preventives per protegir la salut de tots els seus treballadors. A més, la companyia ha dotat dels mitjans adequats per adaptar l’operació, assegurant així la continuïtat del servei d’aigües i el correcte funcionament de les instal·lacions, des de les plantes de depuració i potabilització fins a tota la xarxa de subministrament, fent així possible que, quan s’obri una aixeta, l’aigua continuï arribant amb normalitat a les llars, als hospitals i als centres d’activitat econòmica.

Servei essencial

Una mesura destacada dins del model d’operació adaptada és la presència permanent de treballadors en els punts més vitals per al cicle de l’aigua. Un sistema d’equips autònoms assegura les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, el funcionament de les plantes de tractament d’aigua. L’objectiu és protegir la salut dels treballadors, minimitzant el risc de contagi i garantint la plena normalitat del subministrament d’aigua potable i del sanejament, activitats declarades serveis essencials per la seva estreta relació amb la salut i la higiene.

Notícies relacionades

Aquest mode de presència comporta el confinament i l’adopció de mesures d’autoprotecció per part dels operaris, que viuen en autocaravanes dins de les instal·lacions mentre duren els seus torns. La seva dedicació i professionalitat, així com la de la resta d’empleats (els que mantenen les seves operacions a peu de carrer, els que continuen atenent els usuaris per via telemàtica o els que fan la seva tasca quotidiana a través del teletreball) constitueix un dels principals actius del grup.

En una situació sense precedents com l’actual, el més important és tenir capacitat d’anticipar-se i estar preparat per saber el que cal fer en tot moment. Cuidar-se de la seguretat i la salut dels treballadors és des de sempre una prioritat per a Agbar. Això es tradueix en la millora contínua de tots els seus procediments i en mètodes rigorosos de seguiment i control.  Una experiència i una manera de fer que adquireix en aquests temps més rellevància. Avui, Dia Internacional dels Treballadors (primer de maig), és el millor moment per reconèixer i agrair la gran tasca que fa aquest gran equip de persones. Gràcies pel vostre esforç i compromís.

Temes:

Agbar