OFERTES A LA XARXA

10 ofertes tecnològiques per no deixar escapar aquest Black Friday

Fins al dia 23, El Corte Inglés inicia el compte enrere amb descomptes en la majoria de les gammes de producte que comercialitza

corte-ingles-portada

corte-ingles-portada

6
Es llegeix en minuts

Fins al dia 25, El Corte Inglés posa a la teva disposició descomptes en molts productes tecnològics que no podràs deixar escapar. Amb ells hem seleccionat 10 ofertes, que inclouen tendències com un altaveu intel·ligent, una tele de moltes polzades o l’electrodomèstic que si no el compres ara o te’n penediràs, i així fins a 10. ¡Comencem!

=== INICIO PRODUCTO #1 ===título del productoLG OLED TV

LG OLED TV

imagen

texto productoAra pots disfrutar d’una autèntica experiència cinematogràfica a casa teva gràcies al televisor LG, que permet veure el cine com els directors realment el van imaginar gràcies a la compatibilitat amb tots els formats HDR i el seu processador intel·ligent, que presenta cada imatge amb detalls exquisits. El seu so Dolby Atmos captura el moviment de l’objecte de forma realista i realitza un so envolupant de 360º reals. A més, el seu disseny la converteix en un complement perfecte de decoració per al saló.

botón comprarCOMPRA LG OLED TV

separador

==== FIN PRODUCTO #1 ======= INICIO PRODUCTO #2 ===título del productoRentadora de càrrega frontal Bosch

Rentadora de càrrega frontal Bosch

imagen

texto productoEn els temps en què vivim, l’eficiència energètica i el respecte pel medi ambient és una cosa que les marques estan cuidant molt. Bosch està treballant en aquesta línia mitjançant diferents productes i l’últim és aquesta rentadora. La tecnologia ActiveWater compta amb múltiples sensors de gran precisió, que efectuen fins a 256 mesuraments del nivell d’aigua dins del tambor. A més, el sensor de cabal mesura l’entrada d’aigua de forma mil·limètrica. Consumiràs el mínim sense tenir la rentadora plena. De 429 a 299 euros.

botón comprarCOMPRA rentadora de càrrega frontal Bosch

separador

==== FIN PRODUCTO #2 ======= INICIO PRODUCTO #3 ===título del productoRobot aspirador iRobot Roomba e5

Robot aspirador iRobot Roomba e5

imagen

texto productoAvui dia la tediosa tasca de la neteja de casa ja no és part de la rutina gràcies a l’existència de Roomba, un robot amb forma circular capaç de mantenir-la impecable. Els sensors Dirt Detect alerten el robot aspirador perquè se centri en les zones amb més brutícia acumulada, de manera que el seu poder de succió neteja la brutícia incrustada, residus i el pèls de mascotes. Compra'l i digues adeu a les tasques de casa de manera manual i disfruta de més temps lliure. De 499 a 359 euros.

botón comprarCOMPRA robot aspirador iRobot Roomba e5

separador

==== FIN PRODUCTO #3 ======= INICIO PRODUCTO #4 ===título del productoAltaveu intel·ligent Google Home Mini carbó

Altaveu intel·ligent Google Home Mini carbó

imagen

texto producto¿Vols saber informació sobre el temps, el trànsit, les finances, els esports i tot el que vulguis? Obtén ajuda personalitzada amb l’agenda, recordatoris, trucades, coneix les notícies d’última hora, i utilitza la teva veu per reproduir música, escoltar audiollibres o veure programes, pel·lícules i tot el que se t'acudeixi. La seva fàcil instal·lació i ús farà que puguin utilitzar-lo tots els membres de la família, cosa que ha convertit aquest altaveu intel·ligent en tota una tendència. De 59 a 29 euros.

botón comprarCOMPRA altaveu intel·ligent Google Home Mini carbó

separador

==== FIN PRODUCTO #4 ======= INICIO PRODUCTO #5 ===título del productoPortàtil Asus VivoBook

Portàtil Asus VivoBook

imagen

texto productoSi necessites un ordinador portàtil lleuger i fàcil de portar, però amb bones prestacions i rendiment potent, el que et fa falta a la vida és un Asus VivoBook. Ofereix un rendiment sense concessions amb un processadors Intel Core i5 i una pantalla de 14" NanoEdge enllaçada en un xassís amb unes dimensions pròpies d’un equip de 13". La pantalla HD antireflexos permet veure la pantalla des d’angles extrems sense que els colors es degradin. A més, incorpora un teclat retroil·luminat per treballar en entorns poc il·luminats. De 699 a 549 euros.

botón comprarCOMPRA portàtil Asus VivoBook

separador

==== FIN PRODUCTO #5 ======= INICIO PRODUCTO #6 ===título del productoHuawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite

imagen

texto productoArribar l’últim no significa arribar tard. Huawei ho ha demostrat de sobres amb el Huawei Mate 20 Lite. Sorprèn la seva autonomia i la possibilitat d’estar hores sense visitar l’endoll. En dies d’ús intensiu arribarem al final de la jornada sense problema. El zoom és el millor de la càmera del mòbil. En un moment en què els mòbils s’erigeixen com les nostres càmeres de fotos, aquest dispositiu permet aconseguir una varietat d’enquadraments enorme. I tot, sense moure’t del lloc. De 399,90 a 329,90 euros.

botón comprarCOMPRA Huawei Mate 20 Lite

separador

==== FIN PRODUCTO #6 ======= INICIO PRODUCTO #7 ===título del productoConsola PS4

Consola PS4

imagen

texto productoSent una experiència immersiva en el joc i explora mons extraordinaris com no havies experimentat mai abans. Gràcies a la tecnologia High Dynamic Range (HDR), les imatges són més realistes, impactants i pures que el que un ull humà és capaç de veure al món real. D’altra banda, el comandament sense fil Dualshock4 defineix la nova generació de joc, combinant característiques revolucionàries amb un disseny intuïtiu i controls precisos. A més, ara es pot disfrutar de la promoció 'Cualquier Pack' i emportar-se la PS4 per 50 euros menys més el joc d’Spiderman de regal. Si ja es té el joc, el client s’emporta el comandament Dual Shock 4 de regal, que costa 39,90 euros.

botón comprarCOMPRA Consola PS4

separador

==== FIN PRODUCTO #7 ======= INICIO PRODUCTO #8 ===título del productoImpressora multifunció HP Envy Photo

Impressora multifunció HP Envy Photo

imagen

texto productoAconsegueix fotografies realistes i amb versatilitat augmentada gràcies a la impressora multifunció HP Envy Photo, que produeix colors autèntics. A més, pots reunir tota la potència de la impressora a la palma de la mà, ja que la seva connexió amb el dispositiu mòbil permet imprimir a un nou nivell de connectivitat sense fil en què es pot confiar. Estalvia, també, fins al 70% en tinta amb HP Instant Ink. 100 pàgines GRATIS al mes durant 4 mesos de 99,90 a 59,90 euros.

botón comprarCOMPRA impressora multifunció HP Envy Photo

separador

==== FIN PRODUCTO #8 ======= INICIO PRODUCTO #9 ===título del productoPortàtil HP 15-da0091ns, i7, 8 GB, 1 TB HDD

Portàtil HP 15-da0091ns, i7, 8 GB, 1 TB HDD

imagen

texto productoNo hi ha millor pla per a una tarda de fred que tapar-se amb la manta al sofà i disfrutar de les millors ficcions. Per a aquest propòsit és ideal el portàtil HP de 15,6”, ja que té una bateria de càrrega ràpida i llarga durada que et permet estar entretingut fins a 13,15 hores. A més, et permet emmagatzemar i disfrutar amb facilitat de la teva música, pel·lícules i fotos preferides gràcies a les nombroses opcions d’emmagatzemament. Accelera les tasques, o relaxa’t i socialitza’t, gràcies als processadors més recents i a una pantalla enriquida HD[1] o FHD[2]. De 799 a 599 euros.

botón comprarCOMPRA portàtil HP 15-da0091ns, i7, 8 GB, 1 TB HDD

separador

==== FIN PRODUCTO #9 ======= INICIO PRODUCTO #10 ===título del productoCàmera rèflex Canon

Càmera rèflex Canon

imagen

texto producto¿Fa temps que et pica el cuc de la fotografia? Sadolla la teva curiositat artística amb la càmera rèflex Canon EOS 2000D i l’objectiu EF-S 18-55mm. És capaç de fer fotos detallades i vídeos cinematogràfics Full HD, fins i tot en condicions d’il·luminació difícils. Captura de forma remota i comparteix les fotos a l’instant gràcies a la connexió wifi i a l’aplicació Canon Camera Connect. De 679 a 499 euros.

botón comprarCOMPRA càmera rèflex Canon

Notícies relacionades

separador

==== FIN PRODUCTO #10 ====