Empresa de l’Any 2022

Aragonès empresa de l’any

La ministra de Ciència, Diana Morant, destaca l’aposta pública per potenciar la innovació

Aragonès empresa de l’any
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El president Pere Aragonès

al final de l’acte d’entrega dels premis ‘Empresa de l’Any’, organitzat per EL PERIÓDICO. Aragonès, que ha coincidit amb la ministra de Ciència, Diana Morant i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El grup familiar Puig ha sigut el receptor del premi ‘Empresa de l’Any’ 2022 i el president d’Air Nostrum i de la ferroviària Iryo, Carlos Bertomeu, ha rebut el d’‘Empresari de l’Any’, que s’estrena en aquesta edició en la qual també s’han adaptat al nou context la resta de guardons: Empresa +Sostenible; al grup alimentari propietat de Gallina Blanca i Affinity, Agrolimen; com a Empresa +Internacional; a l’empresa que desenvolupa solucions per tractar malalties neurològiques amb grafè Inbrain, com a Empresa +Innovadora; a la fundació Ampans com a Empresa +Inclusiva, i Catalana Occident, com a Empresa Familiar de l’any.

Després d’aconseguir tancar un acord pressupostari amb el PSC i els Comuns, el cap de l’Executiu català

En el seu discurs, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ha posat la pandèmia com a exemple de la resiliència de l’economia espanyola. «La capacitat d’innovació serà la taula de salvació», ha destacat

Notícies relacionades

I ha aprofitat per recordar que el Govern destina a innovació «el pressupost més gran de la història d’Espanya». «No volem dependre dels xips de fora d’Europa, ni del gas i el petroli de Rússia o que les persones hagin de viatjar als EUA per obtenir cares teràpies».

Al seu torn ha remarcat la capacitat d’atracció d’inversió estrangera com, ha dit, ha recollit recentment el ‘Financial Times’. Morant ha remarcat que la política que ha fet que l’economia sigui més resilient s’ha combinat amb la protecció de famílies i empreses vulnerables, «amb més de 190 mesures», entre les quals ha citat l’ingrés mínim vital, el salari mínim interpofessional o els ertos.