El Periódico de l'Eixample

Eixample

Al carrer de Rocafort

Roben mobiliari urbà sense estrenar de la superilla de l’Eixample de Barcelona

Els lladres s’han emportat una taula i dos bancs aquest dimecres a la nit

Roben mobiliari urbà sense estrenar de la superilla de l’Eixample de Barcelona

Twitter

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Uns lladres han robat, aquest dimecres a la nit, una taula i dos bancs del nou mobiliari urbà que s’està instal·lant a la superilla de l’Eixample, a Barcelona.

«Encara no estaven col·locats i ja els han robat», lamenta un veí a través de Twitter, que considera que aquesta és una «demostració del futur incivisme» que, segons la seva opinió, comportarà aquesta reforma per adaptar més la ciutats als vianants.

En concret, el mobiliari que s’ha robat estava situat al carrer de Rocafort, actualment en obres, que connecta amb el futur eix verd de Consell de Cent. Els lladres s’han emportat la taula i els bancs quan encara estaven embalats, sense estrenar.

Notícies relacionades

Es dona la situació que aquest incident s’ha produït just el mateix dia en què comencen les Jornades Internacionals Superilla Barcelona, en les quals altres ciutats com París, Londres o Berlín compartiran amb la capital catalana com estan implementant polítiques d’espai públic «innovadores i transformadores».

A més, a la zona on s’ha produït el robatori és on està previst que aquest dissabte, 25 de març, se celebri la festa Viu la Superilla, que organitza l’ajuntament per posar punt final a aquestes jornades. La festa es portarà a terme, precisament, als carrers de Rocafort i Consell de Cent, i ha generat polèmica per dos motius: perquè aquest eix verd de la superilla de l’Eixample encara no està acabat i perquè l’oposició acusa Ada Colau de fer «un acte de precampanya encobert».