El Periódico de l'Eixample

LA RECEPTA
Sípia amb ceba
Manel Pintanel, propietari de la parada Marisc i Peix M. Pintanel del mercat de La Concepció aposta per aquesta recepta senzilla, lleugera per a aquests dies calorosos i molt saborosa. I té un altre gran avantatge, ja que es pot preparar amb antelació perquè resulta molt més bona d'un dia per l'altre.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de sípia
1 o 1,5 quilos de cebes
vi blanc
sal
oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Netegeu i renteu bé les sípies. Talleu-les a quadrats no gaire grans i saleu-ne els trossos. En una cassola, preferentment de fang, poseu-hi un raig d'oli d'oliva, no gaire, i afegiu-hi en fred els quadrats de sípia, un got petit de vi blanc i abundant ceba partida en grills grans. Poseu la cassola a foc mitjà perquè la sípia es faci a poc a poc perquè si es cou ràpid tendeix a endurir-se en lloc de quedar tova i melosa. Deixeu que s'evapori l'aigua que deixen anar els trossos de sípia i deixeu-ho coure al voltant de tres quarts d'hora. I ja està a punt el plat per portar-lo a la taula. Com a entrant es pot preparar una amanida.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- ASSUMPTES PROPIS Vicenç Fisas, analista de conflictes i processos de pau: "La por de Rússia és fabricada"
- FICAR LA POTA La Kiss Cam i el judici final
- Una Alemanya heroica resisteix i jugarà contra Espanya
- MotoGP Márquez torna a guanyar amb el mateix truc de Tailàndia
- ESCALADA Alberto Ginés frega el cel amb una plata a la Copa Mundial