Oferta de feina

¿Vols guanyar una beca de dos anys a Austràlia amb totes les despeses pagades? Aquests són els requisits

  • El portal d’ocupació Infojobs i Ibai Llanos ofereixen l’oportunitat d’aprendre anglès al país oceànic i cobrar per fer-ho

A1-141877488.jpg

A1-141877488.jpg / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts

InfoJobs i l’‘streamer’ Ibai Llanos han llançat una beca d’estudis a Austràlia amb què es pretén motivar els joves que aprenguin anglès per tenir més oportunitats laborals, ha informat aquest dijous el portal d’ocupació.

El jove guanyador de la beca podrà disfrutar d’un curs d’anglès de dos mesos a Austràlia, amb totes les despeses pagades, amb el qual impulsar el seu creixement professional.

En concret, la beca InfoJobs-Ibai inclou dos mesos de curs d’anglès a Austràlia a Gold Coast, vols d’anada i tornada, allotjament, assegurança de viatge, cost del visat, serveis de recollida a l’aeroport, servei de col·laborador i acompanyament durant tota l’estada, i pràctiques professionals de dos mesos remunerades amb 1.000 euros mensuals.

Un any per bescanviar-la

Notícies relacionades

Els interessats a participar en aquest procés s’han de donar d’alta a InfoJobs o, en cas de tenir ja compte, inscriure’s en l’oferta corresponent. A més, hauran d’indicar les raons de per què volen guanyar la beca. El guanyador de la beca tindrà un any per bescanviar-la.

Aquesta iniciativa forma part de la col·laboració entre el portal d’ocupació i Ibai Llanos, que en ocasions anteriors va oferir als seus seguidors l’oportunitat de treballar al seu costat a través d’InfoJobs.