CURS 2021-2022

La Universitat de Girona encara té obert el termini de matriculació dels màsters

L’oferta formativa inclou entre d’altres Biologia Molecular, Biomedicina i Salut, Economia i Psicologia

A la web s’informa del calendari de preinscripció, requisits d’admissió i els terminis per accedir-hi

La Universitat de Girona encara té obert el termini de matriculació dels màsters
1
Es llegeix en minuts

La Universitat de Girona té obert el termini de matriculació de la seva oferta formativa de màsters per al curs 2021-22 fins al dia 22 de setembre. Ara més que mai és molt important tenir cura de la formació contínua dels estudiants i endinsar-se en l’especialització acadèmica, professional o d’iniciació en la investigació. Els estudis tenen caràcter oficial i condueixen a la realització del doctorat. Un any més, l’oferta formativa és molt completa i engloba els àmbits acadèmics de: Biologia Molecular, Biomedicina i Salut; Ciències Humanes, del Patrimoni i de la Cultura; Dret; Economia i Empresa; Educació i Psicologia; Medi Ambient i Química; Tecnologia i Turisme.

Entre els màsters que es poden cursar, destaquen el d’Investigació en Humanitats, el de Canvis Ambientals orientat a formar professionals i investigadors que vulguin aprofundir en l’anàlisi i el diagnòstic del canvi ambiental o el màster en moviments migratoris del segle XXI en el qual els participants rebran la formació necessària per reflexionar sobre la gestió dels moviments migratoris i el foment de la cohesió social, entre altres conceptes. 

Notícies relacionades

L’oferta de màsters inclou altres cursos formatius com el de Filosofia Analítica, Criminologia i Execució Penal, en Psicologia General Sanitària, en Ciències de Dades i en Turisme Cultural, entre molts d’altres. Al terreny concret de la Tecnologia és on hi ha una oferta més àmplia amb la possibilitat de cursar màsters en diferents especialitats i disciplines.

La Universitat de Girona ofereix igualment un programa de beques i ajudes que es pot consultar a: https://www.udg.edu/ca/estudia/oferta-formativa/masters-universitaris. Per orientar els possibles interessats a formalitzar algun d’aquests màsters i conèixer quin és exactament el calendari de preinscripció, els requisits d’admissió, els terminis i les condicions es pot accedir a: https://www.udg.edu/ca/estudia/acces/acces-a-masters on es trobarà tota la informació necessària per formalitzar la preinscripció de manera segura i senzilla.

Temes:

Apunts Girona