PROFESSORA CONTAGIADA

Un positiu obliga a confinar 11 grups en una escola de Girona

Salut farà proves PCR als alumnes al centre a partir d'aquest dimecres

undefined54820588 ni os en el hall del colegio privado alameda de osuna en el 201006204245

undefined54820588 ni os en el hall del colegio privado alameda de osuna en el 201006204245 / Jesus Hellin

1
Es llegeix en minuts

La direcció de l’escola Doctor Masmitjà de Girona ha confinat 11 grups del centre després que una mestra especialista hagi donat positiu per Covid-19. Totes aquestes classes havien tingut contacte amb la professora al llarg dels últims dies. Seguint les indicacions de la Xarxa de Vigilància Epidemiològica, des del centre s’ha informat les famílies que els alumnes han fer aïllament domiciliari fins que hagin passat deu dies des de l’última vegada que els nens van estar amb l’especialista que s’ha infectat.

A més, aquest dimecres els equips mòbils de la Conselleria de Salut es desplaçaran fins a l’escola per fer proves PCR als alumnes. El centre, situat al carrer Joan Maragall, és concertat i té dues línies d’infantil i tres de primària.

A l’escola Masmitjà de Girona hi havia tres positius acumulats fins a dia d’avui i dues persones confinades. El centre no tenia cap grup classe aïllat, però aquesta tarda la situació ha canviat radicalment.

10 dies d’aïllament

Notícies relacionades

La direcció ha rebut la notificació que una professora especialista –que fa classes en diferents aules– havia donat positiu per coronavirus. El centre ha activat el protocol corresponent i ha aïllat tots els grups que havien estat en contacte amb la mestra afectada. En total, són onze classes.

A partir d’aquesta tarda, aquests alumnes hauran d’estar en aïllament domiciliari. Com a mínim, fins que hagin passat deu dies des que van tenir l’últim contacte amb la professora que s’ha infectat. En paral·lel, i en coordinació amb l’escola, equips mòbils de Salut es desplaçaran a l’escola Masmitjà per fer proves PCR als alumnes d’aquests 11 grups. Els grups que no hagin tingut contacte amb la mestra especialista continuaran fent classe amb normalitat.