Selectivitat a Catalunya 2020: ¿quan es publica la nota de les PAU?

Les proves d'accés per a més grans de 25 i 45 anys se celebraran el 18 de juliol

Selectivitat a Catalunya 2020: ¿quan es publica la nota de les PAU?

Ferran Nadeu

Es llegeix en minuts

El Periódico

Les notes de la selectivitat se sabran el 27 de juliol, quan els estudiants catalans podran consultar els resultats de les proves d’accés a la universitat (PAU) a través d’internet. Una vegada es tinguin les notes obtingudes pels alumnes catalans, es calcularan les notes de tall, que està previst que es publiquin el 6 d’agost.

Amb aquestes notes de tall, cada alumne podrà saber si pot accedir als estudis triats a la universitat de la seva preferència i, a partir del 7 de setembre, els alumnes tindran tres dies (fins al 10) per fer la preinscripció i formalitzar la matrícula de la seva primera elecció.

Quatre dies de selectivitat

La convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) a Catalunya s’ha celebrat els dies 7, 8 i 9 de juliol passats. I es va allargar a un quart dia –el 10 de juliol– davant de les circumstàncies excepcionals per la pandèmia del coronavirus. La decisió de realitzar les proves en quatre dies va respondre a la necessitat de fer una nova distribució de les franges horàries per donar compliment a les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries.

Et pot interesar

Les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys, previstes inicialment per al 20 i 27 de juny per a la fase general i la fase específica, respectivament, passen a celebrar-se totes dues el mateix dia: el 18 de juliol. Els exàmens de fase general seran al matí, i els de l’específica, a la tarda.