Alimentació
El fabricant de Cola Cao i Nocilla factura un 7,4% més, fins a 204 milions
Idilia Foods acaba de fer la seva primera incursió en el sector dels ‘snacks’ dolços
El grup d’alimentació Idilia Foods tanca l’any 2024 amb una facturació pròxima als 204 milions d’euros, un 7,4% més que el volum de negoci que va aconseguit durant l’exercici anterior. La companyia propietària de marques com Nocilla, Cola Cao, Paladín i Okey, que ocupa més de 330 persones, assegura que està centrada en "el creixement i la creació de valor per a tots els seus públics d’interès".
Idilia Foods, controlada per la família Ferrero, va sorgir de la divisió l’any 2015 de l’antiga Nutrexpa. D’allà va sortir una altra companyia, Adam Foods, en aquest cas, controlada per la família Ventura, i productora de marques com Cuétara, Artiach o Phoskitos, entre altres firmes.
El seu naixement es remunta a un petit obrador del barri de Gràcia, a la Barcelona de 1945, on va aparèixer per primera vegada Cola Cao. Un any després van obrir la fàbrica al carrer Menéndez Pelayo 204, també al barri de Gràcia; la segona fàbrica arribaria el 1957 i la tercera el 1981 a Parets del Vallès, a la província de Barcelona. La firma va adquirir Nocilla l’any 2022 i es va constituir sota el nom que avui coneixem, Idilia Foods, amb una seu nova que arribaria l’any 2020.
Notícies relacionadesBuscar l’essència
La companyia acaba de fer la seva primera incursió en el sector dels snacks dolços amb el llançament de les Nocilla Barritas. "Entrar en una nova categoria sempre suposa un gran repte per a nosaltres. Des de la marca busquem traslladar l’essència de Nocilla a través del sabor i de la cremositat. Després d’un llarg procés de desenvolupament, finalment hem aconseguit un producte del qual sentir-nos orgullosos, ja que ofereix una experiència 100% Nocilla i la seva barreja de textures sorprèn", explica Vanesa Liébana, marketing manager de Nocilla.
- El temps Desembre es complica a Catalunya: pluges, borrascas i la incògnita de la neu per Nadal
- Concurs 55 candidats estrella de tot el món opten a dissenyar el Liceu Mar
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Tradicions amb encant El poble de Catalunya que té un pessebre vivent de més de 200 persones: dia, horari i entrades
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Proposta familiar Un Nadal de joguina
- Tradició Un pessebre de muntanya al Bages
- CATA MAYOR La taula on menjar Catalunya
- On socialitzar Plans analògics per quedar amb els amics a Barcelona
