El Corte Inglés fa de l’alimentació la seva aposta per créixer
La cadena inaugura avui a Francesc Macià un nou concepte de súper amb barra gurmet

Un supermercat amb 20.000 referències de productes diferents, on prioritzen els aliments de proximitat i en el qual els plats preparats, a punt per emportar i consumir, són la gran aposta. Aquest és el nou concepte d’establiment que estrena avui El Corte Inglés a la plaça de Francesc Macià de Barcelona, al mateix edifici que fins al 2021 va ocupar com a centre comercial. L’oferta inclou també, en un pis superior, un Club del Gourmet, amb una gran barra per degustar tapes i petits platets freds.
La intenció dels responsables és promoure l’obertura d’aquest nou concepte d’establiment i per aconseguir-ho ja estan buscant espais que s’adeqüin a la idea en altres zones de Barcelona i la seva àrea metropolitana. "Una de les línies que tenen interès creixent en l’empresa és justament l’alimentació", remarquen. "Abans, la gent feia la compra una vegada a la setmana o cada 15 dies i amb això tiraven tot aquest temps... Ara, sobretot amb el menjar, el client ha canviat els hàbits i compra un o dos dies vista", indiquen.
Notícies relacionadesAl supermercat, en el qual treballaran 123 persones, s’incorporen sis operadors que tindran un espai propi: el pernil al tall de la firma Joselito; els envinagrats a granel de La Real; la fruita i verdura de Vidal Pons, una companyia nascuda al mercat de La Boqueria que ara té locals per tota la capital catalana; la carnisseria Viñals, que cria el seu propi bestiar a la Cerdanya; el pa i altres productes de brioixeria del forn Baluard, i el sushi i menjar japonès del Grup Nomo, "que oferirà plats elaborats in situ", va indicar un responsable d’aquesta empresa catalana, que qualifica la col·laboració que mantenen des de fa un any i mig amb El Corte Inglés com d’"estratègica i molt beneficiosa".
Amb cuina pròpia, oberta a la vista del públic, una de les zones estrella del nou establiment "és l’àrea de plats preparats, amb una oferta pensada per emportar-se a casa o a l’oficina, en unitats monodosis i "elaborada amb aliments saludables i receptes casolanes".
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"