El Corte Inglés fa de l’alimentació la seva aposta per créixer
La cadena inaugura avui a Francesc Macià un nou concepte de súper amb barra gurmet

Un supermercat amb 20.000 referències de productes diferents, on prioritzen els aliments de proximitat i en el qual els plats preparats, a punt per emportar i consumir, són la gran aposta. Aquest és el nou concepte d’establiment que estrena avui El Corte Inglés a la plaça de Francesc Macià de Barcelona, al mateix edifici que fins al 2021 va ocupar com a centre comercial. L’oferta inclou també, en un pis superior, un Club del Gourmet, amb una gran barra per degustar tapes i petits platets freds.
La intenció dels responsables és promoure l’obertura d’aquest nou concepte d’establiment i per aconseguir-ho ja estan buscant espais que s’adeqüin a la idea en altres zones de Barcelona i la seva àrea metropolitana. "Una de les línies que tenen interès creixent en l’empresa és justament l’alimentació", remarquen. "Abans, la gent feia la compra una vegada a la setmana o cada 15 dies i amb això tiraven tot aquest temps... Ara, sobretot amb el menjar, el client ha canviat els hàbits i compra un o dos dies vista", indiquen.
Notícies relacionadesAl supermercat, en el qual treballaran 123 persones, s’incorporen sis operadors que tindran un espai propi: el pernil al tall de la firma Joselito; els envinagrats a granel de La Real; la fruita i verdura de Vidal Pons, una companyia nascuda al mercat de La Boqueria que ara té locals per tota la capital catalana; la carnisseria Viñals, que cria el seu propi bestiar a la Cerdanya; el pa i altres productes de brioixeria del forn Baluard, i el sushi i menjar japonès del Grup Nomo, "que oferirà plats elaborats in situ", va indicar un responsable d’aquesta empresa catalana, que qualifica la col·laboració que mantenen des de fa un any i mig amb El Corte Inglés com d’"estratègica i molt beneficiosa".
Amb cuina pròpia, oberta a la vista del públic, una de les zones estrella del nou establiment "és l’àrea de plats preparats, amb una oferta pensada per emportar-se a casa o a l’oficina, en unitats monodosis i "elaborada amb aliments saludables i receptes casolanes".
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Escàndol a la Casa Blanca Trump anuncia una demanda contra ‘The Wall Street Journal’
- La guerra del Pròxim Orient Netanyahu truca al Papa arran de l’atac a l’única església catòlica de Gaza
- Iniciativa. Proposta des de l’alcaldia Collboni demana a 31 alcaldes suport a la llengua
- Cas Koldo L’UCO demana a Interior que l’informi de les visites a Cerdán a la presó
- Esmorzar de ‘Faro de Vigo’ i EL PERIÓDICO Illa: "No volem privilegis, amb la nostra proposta tots guanyen"