Comunicat

Mediapro aprova la desvinculació de Jaume Roures com a soci gestor

Mediapro aprova la desvinculació de Jaume Roures com a soci gestor
1
Es llegeix en minuts

El Consell d’Administració del grup Mediapro ha aprovat aquest divendres la desvinculació de Jaume Roures com a soci gestor.

Segons ha informat a través d’un comunicat, el mateix Consell d’Administració ha confirmat que «Tatxo Benet, que ja compartia direcció del grup com a soci gestor, continuarà amb les seves funcions actuals de president i de conseller delegat del grup».

La resta dels membres de l’equip directiu de Mediapro continuaran en l’empresa, afegeix el comunicat. 

En aquest comunicat, Benet ha abordat les especulacions que situen l’origen de la decisió de Roures en les desavinences amb l’accionista Southwind Media, de qui assegura en un comunicat que comparteixen amb la firma d’inversió de Hong Kong projecte de futur «sense fissures» i sense la «més mínima disconformitat».

Notícies relacionades

Tatxo Benet ha lamentat que el «buit» que deixa Roures és «immens», i des d’un punt de vista personal afirma que enyorarà «molt aquestes dècades meravelloses de treball conjunt, colze a colze». «La inspiració i el llegat que ens deixa Jaume formen part insubstituïble de l’ADN de Mediapro i seguiran sempre presents en la feina d’aquesta companyia», sentència.

Més de 7.000 professionals

 Creada a Barcelona el 1994, Mediapro està integrada per més de 7.000 professionals amb presència a 30 països. Les seves grans unitats de negoci són Broadcast and Media Service, Mediapro Studio, Gestión de Derechos Audiovisuales e Innovación i Nuevas Audiencias, van facturar 1.209 milions d’euros el 2022, amb un EBITDA de 190 milions. La direcció i gestió de Tatxo Benet i de Jaume Roures ha sigut fonamental en el desenvolupament de totes les àrees de gestió. Durant més de 15 anys ha acompanyat el desenvolupament de la Lliga espanyola especialment al mercat internacional, passant d’uns ingressos de 150 milions d’euros en la temporada 2009-2010 a més de 700 milions la 2021-2022. Actualment, Mediapro comercialitza els drets internacionals de, a més de la Lliga Espanyola, competicions com la lliga belga o la canadenca, les seleccions del Canadà, el Perú i Xile i competicions d’esports com beisbol, golf, pàdel, skate i hoquei.

Temes:

Mediapro