Congressos

Construmat 2023: horaris, preus i fins quan dura la fira

  • Construmat torna a BCN amb el focus en les noves tècniques

  • Galeria de fotos cap a les primeres hores del Construmat 2023

Construmat 2023: horaris, preus i fins quan dura la fira

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fira de Barcelona ja ha activat l’engranatge per posar a rodar Construmat, el saló dedicat a la indústria de la construcció que se celebra aquesta setmana a Barcelona. El congrés compta amb més de 200 expositors i la participació de més de 360 marques i té l’objectiu d’exposar materials, eines, tècniques i serveis que promoguin, essencialment, una construcció més sostenible i eficient. Perquè el focus d’aquesta edició, la número 22, està orientat cap a la sostenibilitat.

En ella participen, com a ponents principals, directius de Cosetino, de Saint Gobain, d’Arcelor Mittal, del Grup Roca i de Prèt-à-Porter Cases, així com el director general de vivenda i terra del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Francisco Javier Martín Ramiro, i el director del gabinet tècnic del Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya, Juan López-Asian.

L’espai, uns 6.000 metres quadrats de zona expositiva segons es va dir en la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment, està obert des de les 9.30 del matí fins a les 6 de la tarda. De fet, les conferències comencen les 10 del matí i duren fins a l’hora del tancament. El congrés, situat al recinte de l’Hospitalet de Llobregat de Fira Barcelona, ha començat aquest dimarts 23 de maig i durarà fins al dijous 25 de maig.

Notícies relacionades

L’entrada costa 30 euros i dona accés a tota la zona expositiva els tres dies de fira, a les aules de formació i als ‘afterworks’ que s’hi celebren dimarts i dimecres a partir de les 16.30 hores.

«Construmat és la principal plataforma del sector de la construcció a Espanya des de fa més de 40 anys i en la seva 22a edició tornarà a ser el punt de trobada de referència entre els professionals que ara busquen materials i sistemes constructius sostenibles per avançar en la transformació verda del sector», va assegurar el president del saló, Xavier Vilajoana, en la presentació de la fira. «Aquesta edició consolida el Construmat del futur i expressa el nostre compromís amb el sector, al qual vull agrair el seu suport i col·laboració perquè el saló torni a ser un èxit», va completar el director de l’esdeveniment, Roger Bou.

Temes:

Construcció