Iniciatives

Mercadona entrega gairebé 5.000 targetes de compra al Banc d’Aliments de Barcelona

La cadena afegeix un 10% addicional a la suma aportada pels clients, transformat en més de 25.000 quilos de macarrons

Mercadona entrega gairebé 5.000 targetes de compra al Banc d’Aliments de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Mercadona ha entregat 4.804 targetes de compra de 50 euros cada una al Banc dels Aliments de Barcelona gràcies a la solidaritat dels seus clients. Tots ells van participar amb aportacions monetàries al Gran Recapte organitzat per la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments al novembre.

La companyia participarà en la campanya amb els 250 establiments que té a Catalunya, dels quals 174 són a Barcelona, on els clients van poder fer donacions monetàries al moment de pagar la compra al passar per caixa.

Notícies relacionades

A més, sobre el total donat pels clients, Mercadona ha aportat un 10% addicional que s’ha transformat en 24.570 quilos de pasta, concretament macarrons, que han sigut entregats directament al Banc dels Aliments de Barcelona. Lluís Fatjó-Vilas, president del Banc dels Aliments de Barcelona, ha destacat la generositat dels clients de la cadena de supermercats.

Per la seva banda, Bernat Morales, director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, ha afirmat que per a la companyia «és un orgull poder col·laborar aportant els nostres recursos informàtics i logístics» i a la vegada ha agraït la solidaritat dels clients.

Temes:

Mercadona