Combustible

Els conductors somriuen: Cepsa ofereix aquest descompte per Setmana Santa

Guerra comercial amb Repsol i BP

Els conductors somriuen: Cepsa ofereix aquest descompte per Setmana Santa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A les portes de les vacances de Setmana Santa, una de les èpoques de l’any amb més desplaçaments amb cotxe, Cepsa entra de ple en la nova guerra comercial de descomptes en combustibles que lliuren altres petroleres com Repsol i BP.

Si bé la bonificació de fins a 12 cèntims per litre que oferia finalitza el 31 de març, l’empresa s’ha afanyat a anunciar els seus nous descomptes, acumulables amb d’altres que ja ofereix: 5 cèntims per litre per als combustibles convencionals i 6 cèntims per litre per a combustibles ‘premium’ de la gamma Optima.

Notícies relacionades

Cepsa assumirà la totalitat d’aquests descomptes directes, a l’abast dels particulars del seu programa gratuït ‘Perquè tu tornes’. L’empresa ha anunciat que des d’abril del 2022 ha dedicat 148 milions d’euros a bonificacions per als seus clients, acumulables als descomptes estatals.

Així, les grans operadores del sector en el mercat espanyol revisen les rebaixes generalitzades en combustibles que han mantingut des del principi de l’any, quan va acabar el descompte obligatori de 20 cèntims per litre de combustible que finançava el Govern.