Cita anual

EL PERIÓDICO entrega dilluns vinent el premi a l’Empresa de l’Any 2022

El certamen distingirà una empresa catalana pel seu acompliment general, un empresari i cinc companyies més per la seva sostenibilitat, innovació i internacionalització, entre d’altres.

EL PERIÓDICO entrega dilluns vinent el premi a l’Empresa de l’Any 2022

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO celebra una nova edició dels premis Empresa de l’Any. Per setena vegada consecutiva amb aquest format però amb categories renovades, la capçalera organitza juntament amb el Banc Sabadell una gala d’entrega dels guardons dilluns vinent 20 de febrer a la Casa de la Llotja de Mar. En l’esdeveniment es concediran en total set distincions, una més que en les últimes edicions.

La novetat principal és que s’ha creat una categoria per distingir un empresari,i una altra per destacar una empresa familiar. A més, aquest any també es reorganitzen la resta de categories per premiar quatre companyies més per la seva sostenibilitat, el seu caràcter innovador, el seu nivell d’internacionalització i la seva condició d’empresa inclusiva.

D’aquesta manera, un jurat format per una vintena de personalitats de fins a 17 organismes públics, grans companyies i entitats privades diferents ha triat una empresa per la seva trajectòria i acompliment aquest any 2022 (un exercici molt marcat tant pels últims espeternecs de la pandèmia de la covid com per les conseqüències de la guerra a Ucraïna), però també un Empresari de l’Any, una Empresa familiar, l’Empresa +Sostenible, l’Empresa +Innovadora, l’Empresa +Internacional i l’Empresa +Inclusiva.

El precedent més recent, en la categoria principal, que dona nom a aquests guardons, és Noel Alimentaria, que va ser l’Empresa de l’Any 2021 per la seva trajectòria, creixement i projecció social. Abans que aquesta ho van ser el grup farmacèutic Reig Jofre, la cadena de gran distribució Casa Ametller, Seat, Esteve, Cellnex i una llarga llista de companyies que té el seu inici als anys vuitanta.

Notícies relacionades

«Els premis són un referent en el panorama socioeconòmic de Catalunya des de fa gairebé quatre dècades», asseguren els organitzadors. «EL PERIÓDICO posa en valor l’esforç del teixit industrial català i la seva aportació en la construcció d’una societat cada dia més equitativa, rica i progressista», conclouen.

La gala d’entrega d’aquests premis se celebra dilluns vinent 20 de febrer a la Casa Llotja de Mar a partir de les vuit de la tarda. Hi assistiran tant empresaris com personalitats públiques de la talla del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la ministra de Ciència i Innovació del Govern espanyol, Diana Morant