Sector financer

Caixa d’Enginyers estrena una nova seu corporativa al centre de Barcelona

Les instal·lacions es destinen a les filials d’assegurances i plans de pensions i fons d’inversió

Caixa d’Enginyers estrena una nova seu corporativa al centre de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Grup Caixa Enginyers ha obert una nova seu corporativa a la Rambla Catalunya, al centre de Barcelona. Les instal·lacions acullen els equips de Caixa Enginyers Gestió, Caixa Enginyers Vida i Pensions i Caixa Enginyers Bancaassegurances, tres filials del grup, ha explicat el seu directror general, Joan Cavallé.

En total, unes 40 persones treballaran en aquestes noves oficines, situades en la segona planta del número 2 de la Rambla Catalunya i que no estan destinades a atendre a clients, sinó a l’operativa de les tres filials del grup dedicades a gestió de fons i assegurances i plans de pensions. La seu cental de Caixa d’Enginyers, entitat que va camí de complir els 56 anys, continuarà sent a l’edifici històric de la Via Laietana.

Durant l’acte d’inauguració, al qual ha assistit la consellera d’Economia, Natàlia Mas, entre altres autoritats, Cavallé, ha ressaltat que el grup cooperatiu ha invertit 50 milions en els últims cinc anys, un 80% d’ells en actius intangibles, com la digitalització.

Notícies relacionades

No obstant, el grup també ha obert 9 oficines des de 2017 i ja compta amb 33 oficines, de manera que ha millorat substancialment la seva implantació a Catalunya. El director general ha remarcat també que en l’últim lustre l’entitat ha incrementat un 34% els socis.

Per la seva banda, la consellera ha remarcat que Caixa d’Enginyers ha sabut crear-se «un buit al mercat com a alternativa a la banca tradicional» i ha recalcat la trajectòria d’èxit d’un grup de crèdit i segurs que va mantenir la seva seu social a Catalunya el 2017, quan es va produir una fuga massiva de seus socials pel referèndum d’independència. 

Temes:

Bancs Empreses