Consum

Aquest supermercat obrirà 50 noves botigues «de cop» a tot Espanya

  • Així s’aplicarà la intel·ligència artificial als supermercats el 2023

  • OCU: aquest és el supermercat que més ha apujat els preus

  • Barcelona prohibeix les cuines i els supermercats fantasma

Aquest supermercat obrirà 50 noves botigues «de cop» a tot Espanya

Carlos Valbuena

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els supermercats continuen ampliant les seves ofertes d’ocupació i cada vegada són més les vacants disponibles a diferents cadenes de distribució d’aliments. Als anuncis de nous llocs de treball publicats per empreses com Mercadona o Lidl ara s’hi suma la companyia alemanya Aldi, que ha apostat per reforçar la seva presència a tot Espanya amb l’obertura de 50 noves botigues.

L’expansió de la marca, que ja havia arrencat l’any 2022 d’una manera similar, inclourà la seva arribada a ciutats com Melilla, així com la inauguració de nous establiments a la resta de comunitats.

Compromís «inalterable»

L’aposta de la cadena de supermercats alemanya per continuar ampliant la seva presència en territori espanyol ja va quedar clara a principis de l’any passat, quan van anunciar l’obertura de més de 40 botigues. No obstant, un any després, Aldi continua impulsant el seu creixement amb 50 botigues més.

«De les noves obertures previstes, destaquen l’entrada d’Aldi a Melilla, la segona meitat de l’any, i la inauguració de noves botigues a Galícia, les Balears, les Canàries i Astúries»,han anunciat en un comunicat. Així mateix, el CEO de l’empresa, Valentín Lumbreras, ha assegurat que el seu compromís amb Espanya es manté «fort i inalterable», tal com demostren els prop de 100 nous establiments arreu del país.

Les xifres del 2022

Notícies relacionades

El comunicat emès per la companyia també comparteix alguna de les dades més significatives respecte al tancament del 2022. La cadena alemanya ha completat l’any amb un total de 394 supermercats arreu del país, fet que li ha permès augmentar un 11% les seves vendes en comparació a l’any anterior.

De la mateixa manera, Aldi treballa en la construcció de nous magatzems a Sagunt (València) i a Miranda de Ebro (Burgos).