Segons ‘Financial Times’

Elon Musk planeja acomiadar fins a la meitat dels 7.500 empleats de Twitter

Segons el ‘Financial Times’, l’empresari té també per objectiu exigir el treball presencial a l’oficina a partir d’aquest dilluns

Elon Musk planeja acomiadar fins a la meitat dels 7.500 empleats de Twitter

DADO RUVIC / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
EFE

El multimilionari Elon Musk ha elaborat plans per acomiadar fins a la meitat dels 7.500 empleats de l’empresa Twitter, segons persones familiaritzades amb l’assumpte, com a part d’una reforma de reducció de costos, segons informa aquest dijous el diari britànic ‘Financial Times’ (FT).

Com a part d’aquests plans, Musk pretén retallar uns 3.700 llocs de treball després de comprar aquesta firma de xarxes socials per 44.000 milions de dòlars, segons dues persones que estan al cas d’aquest projecte, si bé la xifra exacta podria canviar.

Segons el ‘FT’, l’empresari té també per objectiu exigir el treball presencial a l’oficina a partir d’aquest dilluns, amb la qual cosa revertiria la política actual de Twitter, que permet als empleats treballar des de qualsevol lloc.

Imminent

La pèrdua de llocs de treball podria concretar-se aquest divendres, o abans, segons la informació del ‘FT’, i afegeix que Musk ja ha deixat la seva marca a Twitter des que en va tancar l’adquisició, al demanar els empleats que treballin en tot moment en projectes seleccionats.

Notícies relacionades

Un d’aquests projectes consisteix a oferir un servei de subscripció que verificarà els usuaris, augmentarà la visibilitat de les seves publicacions i els permetrà veure menys anuncis, mentre que també ha posat en marxa plans per reduir el nombre d’empleats, malgrat haver dit abans que podria retallar llocs.

A finals de la setmana passada, va revisar l’equip d’administració i va acomiadar executius, incloent-hi el cap de Twitter, Parag Agrawal, en tant que va incorporar un petit grup d’assessors de confiança, en què hi ha el seu advocat personal Alex Spiro.