Tecnologia

La primera mesura d’Elon Musk després de comprar Twitter

El magnat ja és oficialment el propietari de la xarxa social després de desemborsar 44.000 milions dòlars

La primera mesura d’Elon Musk després de comprar Twitter
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elon Musk ja és oficialment el propietari de Twitter després de desemborsar 44.000 milions dòlars per la firma de l’ocellet blau. I no ha trigat a adoptar la primera gran decisió al capdavant de la firma tecnològica: el cessament fulminant de quatre alts executius.

L’empresari ha prescindit dels serveis del director executiu de Twitter, Parag Agrawal, el cap financer, Ned Segal, la màxima responsable legal i de polítiques, Vijaya Gadde, i l’advocat principal de la firma, Sean Edgett, segons detallen mitjans nord-americans.

«L’ocell està alliberat»

Notícies relacionades

Més enllà de prescindir dels quatre executius, el magnat ha tingut una curiosa manera de confirmar que assumeix el control de la xarxa social amb la publicació d’un missatge que no deixa indiferent ningú: «L’ocell està alliberat», ha tuitejat. Abans s’havia autoproclamat «tuitaire en cap» en el perfil del seu compte a la xarxa social i havia escenificat la seva arribada a la cúpula de l’empresa a l’arribar a la seu portant un lavabo. 

Musk també ha apuntat cap a on poden anar les directrius del seu lideratge a Twitter, apel·lant al paper de la publicitat a la plataforma: «Fonamentalment Twitter aspira a convertir-se en la plataforma de publicitat més respectada del món que enfortirà les teves marques i farà créixer la teva empresa. Construïm junts una cosa extraordinària».