Empreses

Rabat ingressa 60 milions d’euros la primera meitat de l’any, un 39% més

La joieria ha ampliat la seva plantilla en 32 persones des del desembre del 2021

Rabat ingressa 60 milions d’euros la primera meitat de l’any, un 39% més

Rabat

1
Es llegeix en minuts

Si la tendència dels últims tres mesos del 2021 ja els va fer augurar una arrencada d’any plàcid, el primer balanç formal del 2022 ha confirmat les estimacions. La firma d’alta joieria Rabat es planta a meitat d’any amb una facturació de 60 milions d’euros, un volum que suposa incrementar un 39% les xifres de l’any passat i situar-se un 6% per davant del mateix període abans de la pandèmia. Aquestes vendes, assegura la companyia en un comunicat, venen en un 80% de client nacional, un públic que «ha crescut de manera molt significativa».

Així mateix, aquest volum de negoci suposa arribar ja al 56% de tot el que va facturar el grup l’any passat. Rabat ha confirmat aquest dimarts que l’empresa va vendre joies i rellotges per valor de 106 milions d’euros el 2021, i que va tancar l’exercici amb uns beneficis operatius (abans d’aplicar impostos, taxes i amortitzacions) de 8 milions d’euros. Aquest nivell d’ingressos és encara un 12% inferior al d’abans de la covid, però tenint en compte l’accelerada del primer semestre i que, d’acord amb la firma, la segona meitat de l’any sol ser una mica millor, l’empresa sembla tenir-ho tot encarrilat per deixar enrere la crisi de la covid aquest 2022.

Notícies relacionades

De moment, des del començament d’any la companyia ha contractat 32 persones i, així doncs, ja té una plantilla total de 215 persones. Això és un 17% més que al començar l’any.

«Aquesta convicció va alineada amb l’estratègia de la marca en l’atenció personalitzada i en l’excel·lència en els punts de vista», explica Rabat en el comunicat. «La marca consolida el missatge que va llançar el gener del 2022: concentrar més la proposta de producte en marques líders desenvolupant molt més en cadascuna d’aquestes, ampliant les superfícies de les ‘boutiques’ que té actualment i enfortint les aliances i la distribució d’aquestes firmes de rellotgeria i joieria», afegeix.

Temes:

Empreses Rabat