Cadena d’hamburgueseries

Five Guys obre el seu setè restaurant a Catalunya

El nou local es troba al centre comercial The Style Outlets, a Viladecans

Five Guys obre el seu setè restaurant a Catalunya

Idealista

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fan les hamburgueses preferides de l’expresident Barack Obama i entre els seus «fans» es troben personatges com David Cameron, Adele i Justin Bieber. La cadena d’hamburgueseries Five Guys continua expandint-se amb l’obertura del seu setè local a Catalunya. El nou restaurant és al centre comercial The Style Outlets, a Viladecans, disposa de 270 metres quadrats i d’una terrassa per a més de 70 persones.

L’últim any, l’aposta del grup per Catalunya ha sigut una prioritat. Des que van aterrar el 2018 al centre comercial La Maquinista, Five Guys ja suma set locals en territori català i l’últim any han incorporat un restaurant a l’avinguda de Diagonal i una ‘flagship store’ al passeig de Gràcia.

Planificació anual

Amb 23 establiments a Espanya i després de l’aturada per la pandèmia, la cadena espera continuar la seva expansió amb un full de ruta que, segons el seu director al país, Daniel Agromayor, planeja set obertures a l’any.

Notícies relacionades

Des de la inauguració del seu primer restaurant el 1986 a Arlington (Virgínia, Estats Units), la filosofia de la cadena s’ha mantingut pràcticament intacta: hamburgueses fresques amb ingredients naturals i patates tallades a cada dia.

Amb més de 1.600 locals, la gran majoria als Estats Units, Londres va ser la primera ciutat on van obrir un dels seus restaurants fora de Nord-amèrica.