Innovació

L’Aeroclub de Sabadell acull el primer vol d’un avió elèctric a Espanya

Es tracta d’un avió biplaça, íntegrament elèctric, destinat principalment a la formació de pilots

L’Aeroclub de Sabadell acull el primer vol d’un avió elèctric a Espanya

Albert Segura / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell (Vallès Occidental) ha acollit el primer vol d’un avió elèctric a Espanya, en una iniciativa pionera per al sector, segons ha informat aquest aeròdrom.

L’aeroclub de Sabadell, juntament amb el seu centre de formació aeronàutica, ha incorporat a la seva flota la primera aeronau amb propulsió elèctrica, seguint el projecte d’aquesta entitat de renovació de les aeronaus de formació i entrenament amb avions elèctrics

Es tracta del model Velis Electro, el primer avió elèctric del món certificat per l’Agència Europea de Seguretat Aeronàutica, del fabricant eslovè Pipistrel.

És un avió biplaça, 100% elèctric, destinat principalment a la formació de pilots i la seva arribada al mercat representa una revolució per als aeroclubs i les escoles d’aviació, en el context de la transició mediambiental i una perspectiva de futur il·lusionant per al món de l’aviació en general.

Notícies relacionades

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell i la seva escola, la Barcelona Flight School, aposten així per l’aviació elèctrica per a una nova era en l’aviació i es converteix en la primera escola espanyola de formació de pilots en utilitzar energies renovables en la seva flota.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Electricitat