Per dimecres 23

Élite Taxi convoca una marxa lenta a Barcelona per la pujada dels carburants

L’associació reclama ajudes directes o una revisió de les tarifes

Élite Taxi convoca una marxa lenta a Barcelona per la pujada dels carburants

EFE / MARTA PÉREZ

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Élite Taxi ha convocat una marxa lenta des de la Terminal 1 de l’aeroport del Prat fins al Parlament per dimecres vinent, 23 de març, per la pujada del preu dels carburants.

L’associació ha explicat que així ho ha aprovat la seva assemblea, que també exigeix solucions a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat.

«Ja sigui en una revisió urgent de les tarifes o ajudes directes al sector», ha assenyalat l’associació, que considera que aquestes dues administracions no es poden posar de perfil i han d’oferir solucions.

Una altra manifestació aquell dia

Notícies relacionades

Preveuen reunir-se amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i afegir-s’hi més tard amb altres protestes convocades. Aquell mateix dia, els sindicats CCOO i UGT de Catalunya, les associacions d’autònoms CTAC i UATAE i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (Confavc) han convocat una manifestació unitària sota el lema ‘Frenem els preus, evitem la pobresa’.

L’última protesta del sector va tenir lloc el 10 de febrer a Barcelona, quan uns 600 taxistes –segons xifres de la Guàrdia Urbana– van iniciar una marxa lenta a Barcelona per protestar contra l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) i Uber després que l’organisme obrís un expedient sancionador a associacions de taxis.