Conflicte resolt

La UGT desconvoca la vaga parcial en els busos de Barcelona

El sindicat, que havia previst aturades parcials coincidint amb el Mobile, arriba a un acord amb TMB

La UGT desconvoca la vaga parcial en els busos de Barcelona

ACN / SÍLVIA JARDÍ

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La UGT ha decidit desconvocar la vaga parcial dels busos de Barcelona que havia previst coincidint amb el Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a la Fira del 28 de febrer al 3 de març. El sindicat ha arribat a un acord amb l’empresa, TMB, a través de la mediació que ha permès desconvocar la protesta, segons fonts sindicals.

Notícies relacionades

Amb aquesta protesta, que es preveia els dies de la fira entre les 8.30 i les 10.30, les 16.30 i les 18.30 i les 22.00 i les 00.00 hores, els treballadors volien reclamar els 25 milions que l’empresa no va abonar a la plantilla per un error de càlcul. La companyia va admetre l’error, que s’havia produït al llarg dels últims 18 anys. Aquest pagament inferior al qual hauria de ser afecta als 4.200 empleats de l’empresa d’autobusos de Barcelona.

La que de moment es manté és la protesta dels maquinistes de Ferrocarrils de Generalitat. El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SEMAF), que ja havia fet una primera tanda d’aturades, manté les del dia 28 i els dies 1, 2, 3 i 4 de març.