AUTOMOCIÓ

Dissabte que ve, al teu quiosc, el desè número d’‘Etric’, el suplement de l’electromobilitat

  • Dissabte 5 de febrer arriba el desè número d’‘Etric’, el suplement mensual d’EL PERIÓDICO amb totes les novetats sobre mobilitat elèctrica, informació de servei, producte i molt més.

Dissabte que ve, al teu quiosc, el desè número d’‘Etric’, el suplement de l’electromobilitat

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot apunta que el sector de l’automoció s’electrificarà per complet en les pròximes dècades. El punt de partida ja ha passat, les marques han creat ofertes competitives de vehicles electrificats, no únicament elèctrics, sinó també híbrids i híbrids endollables. Les xifres de vendes d’aquest tipus de vehicles són les úniques en verd en un mercat global que s’ha vist marcadament afectat per la crisi dels xips, després de patir una important caiguda per la covid-19.

Aquest context ha mostrat, a més, algunes de les flaqueses del sector, que depèn especialment d’Àsia per a la provisió de components clau i que, com en tants altres sectors, no és capaç d’estandarditzar una presa de càrrega o unificar serveis en una sola plataforma o aplicació. No obstant, dels punts febles neixen les oportunitats i l’automoció global té a la mà revertir aquestes situacions i apostar per un model universal que faciliti la transició. Etric, el suplement d’electromobilitat d’EL PERIÓDICO, estarà aquí per explicar aquesta metamorfosi de la mobilitat i presentar els seus actors. Dissabte vinent, 5 de febrer, com cada mes, Etric arriba carregat de novetats, com el BMW iX, un cotxe que farà parlar per la seva proposta estètica i la seva variant M, en què l’esportivitat i l’electrificació s’uneixen en favor del rendiment.

Notícies relacionades

Així mateix, a Etric trobareu una completa anàlisi del Kia EV6, amb el qual la marca sud-coreana aspira a convertir-se en un referent de la mobilitat elèctrica amb una proposta moderna, completa, pràctica i també sorprenent. El Citroën AMI, el simpàtic quadricicle elèctric de la firma francesa, que en vuit mesos s’ha convertit en el model del seu segment més venut d’Espanya, també reclamarà protagonisme a les pàgines del suplement.

No faltaran les últimes notícies per estar al dia pel que fa a la mobilitat elèctrica, un complet repàs sobre el gran ventall d’aplicacions mòbils dedicades a la recàrrega de vehicles elèctrics i l’última proposta de Juice Technoligies, un carregador portàtil compatible amb tots els vehicles amb preses del tipus 1 i el tipus 2. Tot això i molt més a Etric, disponible amb EL PERIÓDICO el dissabte 5 de febrer.