Mobilitat elèctrica

Dissabte al quiosc, el novè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat

  • Aquest dissabte 8 de gener, arriba el vuitè número d’etric, el suplement mensual de EL PERIÓDICO amb totes les novetats sobre mobilitat elèctrica, informació de servei, producte i molt més.

Dissabte al quiosc, el novè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada any que passa l’electrificació reclama més protagonisme en la indústria de l’automòbil, que avança amb decisió cap a un futur en què els cotxes elèctrics dominaran la majoria de mercats del món. L’oferta automobilística endollable ja és molt competitiva, amb referents en gairebé tots els segments. No és estrany que la final del premi Car of the Year 2021 la protagonitzin sis cotxes 100% elèctrics i un vehicle, el Peugeot 308, que rebrà una versió elèctrica pròximament.

Com en cada número d’etric, el suplement d’electromobilitat de EL PERIÓDICO, ens avancem al futur per oferir l’últim quant a mobilitat elèctrica i urbana. Aquest mes, el suplement arriba el 8 de gener amb el nou Nissan Ariya com a novetat, el primer elèctric de la nova era de la marca, un SUV amb què la japonesa estrena concepte de disseny i inicia un pla de transformació sota el qual arribaran 12 nous cotxes en els pròxims mesos. L’Ariya comparteix protagonisme amb el Hyundai Ioniq 5, elegit ‘Cotxe de l’Any dels Lectors’ de Prensa Ibérica, un altre tot camí que mostra les ambicions del grup Hyundai-Kia per convertir-se en referent en el mercat de la mobilitat elèctrica.

Notícies relacionades

A més, en el novè número d’etric avancem el component que, segons les marques, serà el punt d’inflexió perquè el gran públic opti pels cotxes elèctrics: les bateries d’estat sòlid. A etric revelem en quin punt es troba el seu desenvolupament i quan haurien d’arribar al mercat segons els principals fabricants del món. Quant a la mobilitat urbana, presentem la proposta de Tier Mobility, un operador de micromobilitat que intentarà liderar el mercat a Espanya després de la seva irrupció al mercat nacional amb la compra de l’operador de bicicletes i bicicletes elèctriques nextbike.

No hi faltaran les últimes novetats al sector de les dues rodes, així com la cridanera invenció de Lexus, el ROV, un model que redefineix el concepte dels cotxes recreatius unint luxe, diversió i sostenibilitat. Tot això i molt més dissabte, 8 de gener, al quiosc.