24, 25 i 26 de desembre

Supermercats oberts aquest Nadal a Barcelona i Catalunya

Pràcticament tots tancaran el 25 de desembre i molt pocs obriran per Sant Esteve

Supermercats oberts aquest Nadal a Barcelona i Catalunya
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pràcticament la totalitat dels supermercats de Barcelona i Catalunya es mantindran tancats el dia de Nadal. La majoria dels establiments han modificat, això sí, els horaris del 24 de desembre (Nit de Nadal) i del 26 de desembre (Sant Esteve).

Aquest és un repàs del calendari d’aquests dies de les principals cadenes de supermercats. És recomanable consultar les webs respectives per comprovar els horaris dels dies d’obertura, que podrien canviar en funció de la botiga:

Mercadona 

Mercadona tancarà el 25 de desembre. L’horari del divendres 24, Nit de Nadal, serà de 09.00 a 19.30. Per Sant Esteve també tancarà. Obrirà amb els horaris habituals dilluns, 27.

Lidl 

També tancarà el 25 de desembre. El dia de la Nit de Nadal l’horari es veurà reduït: les seves botigues tindran un horari reduït de 09.00 a 19.00 hores. La pràctica totalitat dels establiments de Catalunya tancaran diumenge. Convé esbrinar-ho en aquest enllaç

Aldi 

Tampoc obrirà per Nadal. A Catalunya, n’obriran molt pocs per Sant Esteve, normalment fins a les 14 hores. Comproveu els horaris d’obertura en aquest enllaç.

Carrefour

Les botigues de Carrefour tancaran el 25 de desembre, excepte els Express Cepsa, que sí que podran estar oberts. Gairebé tots els comerços d’aquesta cadena tancaran per Sant Esteve a Catalunya. De tota manera, podeu consultar aquí l’horari dels dies festius nadalencs. 

El Corte Inglés 

Notícies relacionades

No obrirà tampoc el 25 de desembre. El divendres 24, en horari de 10.00 a 19.00 hores. Consulteu aquí l’horari específic de les botigues més pròximes. 

DIA

També tancarà el 25 de desembre, dia de Nadal. Ho farà a tots els seus establiments, si bé el diumenge 26 sí que obrirà les portes. Reviseu-ne els horaris a través del seu localitzador de botigues