MOBILITAT ELÈCTRICA

El pròxim dissabte al vostre quiosc, el vuitè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat

  • Aquest pròxim dissabte 4 de desembre, arriba el vuitè número d’etric, el suplement mensual d’EL PERIÓDICO amb totes les novetats sobre mobilitat elèctrica, informació de servei, producte i molt més.

El pròxim dissabte al vostre quiosc, el vuitè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat
1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la llista dels set models finalistes del prestigiós premi The Car Of The Year, un guardó del qual es coneixerà el veredicte el pròxim 28 de febrer a Ginebra. Set finalistes amb l’electrificació com a denominador comú, ja que sis dels set models elegits són 100% elèctrics... i el setè ofereix mecànica híbrida endollable en la seva gamma (i ben aviat també un elèctric 100%). Amb aquesta proposta partim a l’especial d’aquest mes d’etric, el suplement mensual d’EL PERIÓDICO dedicat al món de l’electromobilitat.

Notícies relacionades

Presentem el nou Renault Mégane e-Tech, el compacte 100% elèctric amb el qual la marca del rombe mirarà d’aconseguir el triomf a la batalla del Car Of The Year, i per a això es batrà en duel amb el Cupra Born, el Ford Mustang Mach-e, el Hyundai Ioniq 5, el Kia EV6, el Peugeot 308 (l’únic amb oferta de combustió) i l’Skoda Enyaq. Precisament algun d’aquests finalistes ha passat per les mans d’un grup de periodistes (entre els quals hi ha els nostres col·laboradors Telva Somoza i Àlex Soler) en la comparativa organitzada per Coches.net, una prova en la qual s’ha revelat que les autonomies que les marques acrediten no solen correspondre amb la realitat.

A més d’aquesta interessant anàlisi, també mostrem els 15 escúters elèctrics que encaixen com un guant a l’entorn urbà, presentem la novetat de l’Aiways U5, el SUV compacte xinès que arriba a Espanya de la mà del grup Bergé, així com un reportatge sobre la xarxa de recàrrega Ionity. Tot això en un número que ens obre les portes al futur que, sense cap dubte, és elèctric des d’ara mateix.

Temes:

Etric