Mobilitat elèctrica

Expoelectric, els vehicles elèctrics prenen l’Arc del Triomf de Barcelona

  • La desena edició d’Expoelectric comptarà amb 50 expositors i el suport de marques tan importants com Mercedes-Benz, Renault, Kia, Nissan i Hyundai, entre d’altres.

  • L’esdeveniment proposa l’exposició de vehicles, la prova i diverses activitats per descobrir la mobilitat elèctrica. L’entrada és gratuïta.

expoelectric-copia

expoelectric-copia

1
Es llegeix en minuts
Álex Soler
Álex Soler

Periodista

Especialista en motor, mobilitat elèctrica i indústria de l'automòbil

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A partir del dissabte 20 de novembre, l’Arc de Triomf de Barcelona torna a ser l’escenari triat per a la celebració d’Expoelectric, l’esdeveniment de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d’Europa. Durant el cap de setmana, aquesta mostra, que celebra el seu desè aniversari, oferirà 50 expositors de les principals companyies del sector, incloent-hi algunes de les marques més populars de l’automoció. Com sempre, l’entrada és gratuïta per a tots els públics.

Expoelectric arriba de la mà de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’àrea Metropolitana de Barcelona i compta amb la col·laboració de marques com ara Mercedes-Benz, Renault, Hyundai, Nissan, Kia, Lexus, Toyota, MG, Volkswagen, Dacia i Energica, entre d’altres, així com d’entitats com Volt-Tour, l’associació promotora del vehicle elèctric, i Mobilize, companyia dedicada a les solucions de càrrega per a vehicles elèctrics.

Volt-Tour, de fet, organitza una de les principals novetats de l’edició del 2021, una activitat que han batejat com a «Viu una experiència sostenible». Aquesta entitat proposa activitats que aniran des d’experimentar l’acceleració d’un patinet elèctric fins a bufar aire per comparar la concentració de CO2 dels pulmons del visitant amb un motor de combustió.

Experimentar la mobilitat elèctrica

Notícies relacionades

Com cada any, els visitants trobaran als cotxes i en la possibilitat de provar-los el principal reclam d’Expoelectric. Aquest any s’exposaran vehicles com els Mercedes-Benz EQA, EQC i EQV, els híbrids Renault Captur E-Tech i Mégane E-Tech, el Hyundai Kona EV, l’Audi Q4 e-tron i el Toyota RAV Pluging, entre molts d’altres. Per descomptat, no hi faltaran els reis del segment, com el Renault Zoe i el Volkswagen ID. 3, ni novetats acabades de presentar com el Kia EV6. El sector de les dues rodes estarà representat per models com les Energica Esse Esse 9+ RS, EVa Ribelle i Ego, les Horwin CR6 i EK3 i les Arena Liberare i Rena S.

Per provar les motos i altres vehicles com ara bicicletes elèctriques i patinets, s’habilitarà un circuit tancat, mentre que els cotxes es podran provar en un circuit en trànsit obert per comprovar les seves qualitats en condicions de conducció real.