Termini expirat

Ero del Banc Sabadell: s’hi adhereixen 2.000 empleats, un 44% més del mínim

Ero del Banc Sabadell: s’hi adhereixen 2.000 empleats, un 44% més del mínim
1
Es llegeix en minuts
EFE

Uns 2.000 empleats del Banc Sabadell han sol·licitat adherir-se a l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ero) pactat entre la direcció i els sindicats, cosa que suposa un 44% més de peticions que el mínim de 1.380 sortides voluntàries fixades en l’acord.

La xifra de sol·licituds també és un 24% superior al nombre màxim de sortides voluntàries de l’acord, fixat el 1.605.

Així ho ha informat aquest dilluns la secció de CCOO en el grup Banc Sabadell, sindicat majoritari en l’entitat, en un breu comunicat difós a través del seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

«Hi ha prop de 2.000 sol·licituds quan falten poques hores perquè expiri el termini d’adhesió. Amb aquestes xifres, CCOO no permetrem l’aplicació de mesures forçoses», ha indicat el sindicat. «Estem esperant la confirmació de les xifres definitives de sol·licituds i de la no aplicació de cap pressió per part de l’empresa», ha apuntat l’organització.

El termini per adherir-se voluntàriament a l’ero ha finalitzat aquest dilluns a les 24 hores. La xifra màxima de 1.605 sortides voluntàries representa un 10% de la plantilla del Banc Sabadell: d’aquests, 950 seran en funcions administratives de xarxa, 400 en funcions comercials i 255 personal de centres corporatius.