Campanya comercial

El Corte Inglés contractarà 6.000 persones per Nadal

La firma formarà els empleats per adaptar-los a les funcions de venda i atenció al client

El Corte Inglés contractarà 6.000 persones per Nadal
1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

El Corte Inglés contractarà unes 6.000 persones per reforçar la campanya de Nadal. Segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat, aquestes contractacions estan associades a l’increment previst de l’activitat i a l’augment de l’afluència de públic amb motiu de la campanya de Nadal. Els nous empleats cobriran diferents llocs relacionats amb les àrees de venda, alimentació i hostaleria del grup. Els nous contractes cobriran diferents llocs relacionats amb vendes, fonamentalment en àrees com a botiga de joguines, alimentació i hostaleria. Amb aquest reforç de professionals es pretén millorar l’«experiència de compra» per al client, segons l’empresa. La direcció ha previst que els nous llocs de treball temporals s’habilitin per a funcions també temporals, com l’empaquetament de regals, i altres tasques auxiliars.

Per incorporar aquests professionals a l’activitat comercial, l’empresa ha desenvolupat un programa de formació que els permetrà adequar-se a les funcions de venda i atenció al client que els siguin encomanats. El nou personal ha de cobrir una àmplia gamma de serveis que s’afegeix als habituals de la companyia i que permetran mantenir durant tota la campanya de Nadal «un tret diferenciador», segons El Corte Inglés.

Notícies relacionades

Totes les persones interessades a treballar en la campanya de Nadal als centres d’El Corte Inglés podran enviar el seu currículum a través del portal d’ocupació de la companyia,

empleo.elcorteingles.es.