Selecció de personal

La ‘start-up’ TalentFY aconsegueix 300.000 euros de finançament

La firma aplica la intel·ligència artificial en la captació de talent digital

La ‘start-up’ TalentFY aconsegueix 300.000 euros de finançament

Pixabay

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La ‘start-up’ TalentFY, plataforma de captació de personal, ha aconseguit 300.000 euros de finançament per impulsar el seu projecte empresarial nascut fa només dos anys. La firma, que utilitza la intel·ligència artificial per a la selecció de candidats de perfil tècnic (programadors, analistes de dades, màrqueting digital...), ja treballa amb clients de la talla de Telefónica, Wallbox i Fluidra. TalentFY ha sabut adaptar-se a la imperiosa necessitat de les empreses d’aconseguir talent digital o perfils professionals especialitzats. Els ‘Business Angels’ o inversors àvids de bons projectes empresarials, han apostat per TalentFY a l’entendre que cobreix un buit rellevant en els pròxims anys.

Red Economistas BAN, Costa Blanca i Rat Gasol són alguns d’aquests inversors en el projecte. Santi Molins (CEO), Pere Rosell (CTO) i Alex Navarro (Advisor) van fundar aquesta ‘start-up’, que ja treballa amb més de 150 clients i preveu tancar l’any 2021 amb una facturació de 720.000 euros.

Notícies relacionades

TalentFY destaca al ser capaç de mesurar el rendiment dels ‘recruiters freelance’ en els processos de selecció en què participen, que requereixen coneixement molt especialitzat d’aquest tipus de perfils. I és que els fundadors, amb llarga trajectòria al sector de recursos humans, han desenvolupat una disruptiva tecnologia i metodologia per permetre els seus clients atraure el millor talent, ajudant-se en algoritmes que perfeccionen cada vegada més els processos, en agilitat i ‘accuracy’.

En el sector industrial reconeixen que la captació de talent digital s’ha convertit en un factor estratègic per al creixement i guanyar competitivitat. Un dels aspectes que més valoren els candidats a llocs d’aquest tipus és la possibilitat de teletreball o fins i tot les característiques físiques de l’oficina, ambient de treball i possibilitats de promoció futura. A més del salari ofert, per descomptat.

Temes:

Startups