Línia ‘veggie’

Carrefour llança una gamma de ‘carn no carn’

Carrefour deixarà d’utilitzar les bosses de plàstic.

Carrefour deixarà d’utilitzar les bosses de plàstic. / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Carrefour ha llançat una nova gamma de ‘carn no carn’, productes d’origen vegetal, però similars en gust a la carn amb la seva marca Carrefour Veggie, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En concret, amb aquest llançament renova aquest assortiment amb l’objectiu de «democratitzar» el vegetalisme amb una oferta variada, que compta amb el segell de qualitat Vlabel i a preus accessibles.

Amb el llançament d’aquestes referències, Carrefour continua la seva aposta pels productes vegans i vegetarians. El 100% dels productes de Carrefour Veggie s’elaboren a Espanya, amb l’empresa Sediasa Alimentación pertanyent al Grup Fuertes.

5,1 milions d’espanyols

Notícies relacionades

Segons l’última edició de l’informe ‘La Revolució Verda’, ja hi ha 5,1 milions de persones a Espanya que es declaren vegans, vegetarians o flexitarians, cosa que equival a un creixement del 65% respecte a les xifres del 2017.

Un 13% de la població adulta s’identifica com a ‘veggie’, que agrupa els vegans –no consumeixen productes d’origen animal–, vegetarians –que no mengen carn d’animals però sí ous o lactis– i flexitarians –interessats a reduir la carn que ingereixen fins a fer-ho de forma esporàdica.