Finançament

Grifols prepara l’emissió de 2.000 milions en bons

Els títols, a set anys, seran per finançar la compra de l’alemanya Biotest

Grifols prepara l’emissió de 2.000 milions en bons
1
Es llegeix en minuts

Grifols ha iniciat el procés per a l’emissió de bons sèniors no garantits per import equivalent a 2.000 milions d’euros amb data de venciment el 2028, dividits en bons en euros i en dòlars dels EUA, segons ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, els fons procedents dels bons s’utilitzaran per finançar i consumar la compra de la totalitat del capital social que ostenta Tiancheng International Investment Limited a Tiancheng Pharmaceutical Holdings AG, que, al seu torn, posseeix el 89,88% de les accions ordinàries i l’1,08% de les accions preferents deBiotest AG.

Notícies relacionades

Els fons procedents dels bons també s’utilitzaran per finançar una oferta pública d’adquisició de les restants accions ordinàries i preferents de Biotest AG que no té Holdings, així com per pagar els honoraris i despeses relacionats amb l’operació.

En la data de tancament de l’emissió, els fons procedents dels bons es dipositaran en comptes segregats, en benefici dels titulars dels bons, fins a la consumació de la compravenda d’acord amb el contracte de compravenda d’accions. Grifols espera que l’emissió dels bons acabi el 7 d’octubre.